Om företaget

Om Nordisk Alu Profil

Historik

Nordisk Alu Profil (NAP) är ett privatägt företag där den kreativa drivkraften och entreprenörsandan är en viktig framgångsfaktor.

NAP gruppen omsätter ca 150 miljoner SEK och är uppdelat i 3 affärsenheter.

NAP- Utvecklar, designar och säljer extruderade aluminiumprofiler och komponenter från Purso. Tillverkade i norra Europas troligtvis modernaste pressverk. Vi finns med försäljnings och huvudkontor i Halmstad.

NAP Byggsystem- Egenutvecklat balkongräckessystem och inglasning för flerbostadshus .

NAP Produktion- Specialiserad på kapning av aluminiumprofiler men även bearbetning, lagerhållning, montering osv. Den toppmoderna fabriken har en produktionsyta på ca 3000 m2 och är belägen i Markaryd.

Våra mål

Vi är en flexibel ”Premium Partner” med mycket hög servicenivå som klarar allt från enkla standardprofiler till komplexa uppdrag.

Vi levererar till de flesta stora svenska industri och byggföretagen.  En av våra styrkor är en kundorderstyrd produktion som snabbt kan ställa om från stora till små serier.

Genom ständiga förbättringar och skicklig personal hittar vi alltid den mest kostnadseffektiva lösningen, vilket tillsammans med vår erfarenhet och kompetens kommer er till del.

Vi kontrollerar hela produktionskedjan från smältverket av aluminium, extrudering av profilerna, ytbehandling och bearbetning av de profiler, komponenter och system som de ingår i.
​​​​​​​

Vision

Vi har egna testanläggningar och detta gör att vi kan säkerställa att vi uppfyller lagar och krav på säkerhet och hållfasthet.

Sverige är vår huvudmarknad men ca 15% av vår försäljning går på export till Norge, Danmark, Polen, England, USA, Brasilien och Kina.

Genom vår långa erfarenhet i branschen vet vi hur viktigt det är att leverera rätt kvalitet i rätt tid. Vi är nästan alltid i topp när våra prestationer blir bedömda av våra kunder. Som ett resultat av detta har vi blivit utsedda till ”Supplier of the year” av en av de största kontraktstillverkarna. Ni kan känna er trygga med att placera ert behov i våra händer.

Kontaktuppgifter

Nordisk Alu Profil AB
Kristinebergsvägen 13
SE-302 41 Halmstad

+46 35 22 75 30
info@nordiskaluprofil.se